Zoeken
  • Color 'n Style

Verkoopstyling


U bent klaar om uw woning te verkopen! Maar is uw woning ook verkoopklaar?

De concurrentie en het aanbod op de woningmarkt is groot en huizen staan steeds korter in de verkoop. U als verkoper wilt uw woning het liefst zo snel mogelijk tegen een zo hoog mogelijke prijs verkopen.

Uw woning wordt optimaal gepresenteerd voor een breed publiek. De verkoopstyliste van Color 'n Style heeft een objectieve kijk op uw woning. Wij schrijven geen dure adviesrapporten, maar gaan direct aan de slag om de woning verkoopkla

ar te maken. Het streven is om met beperkte middelen en kosten de woning in minder dan één dag te restylen.

Om uw woning verkoopklaar te maken heeft Color 'n Style diverse pakketten voor u samengesteld.

ONLINE ADVIES | € 49

Uw woning nog niet verkocht en geen idee waar het aan ligt?

Maak dan nu gebruik van een online verkoopstylingsadvies. U ontvangt een uitgebreid rapport met tips en adviezen om uw woning beter te presenteren. Het advies wordt gebaseerd op ingestuurde foto’s of foto’s gepubliceerd bij de makelaar.

Hoe werkt het? – U stuurt ons per email maximaal 10 foto’s toe van verschillende ruimtes of van één ruimte uit verschillende hoeken. – Na ontvangst van uw email nemen wij telefonisch contact met u op en bespreken we de details. – Na ontvangst van betaling ontvangt u binnen 5 werkdagen een uitgewerkt advies per email of per post.

BUDGET VERKOOPSTYLING | € 99

– Mondeling advies in de te verkopen woning – Tips verkoopklaar maken van uw woning – Extra tips voor bezichtigingen of open huis

De styliste van Color 'n Style komt bij u thuis en geeft u mondeling advies hoe uw woning het beste verkoopklaar gemaakt kan worden. Gedurende 1 tot 1,5 uur loopt de verkoopstyliste samen met u door de woning en geeft u allerhande tips en adviezen waar u mee aan de slag kunt.

Heel vaak kan uw woning met simpele ingrepen een totaal andere uitstraling krijgen. Na het consult ontvangt u de besproken punten van uw woning per mail of per post en kunt u aan de slag om uw woning verkoopklaar te maken.

BASIS VERKOOPSTYLING | € 299

– Intakegesprek in de te verkopen woning – Re-styling met de aanwezige meubels – Aanschaf accessoires – Tips verkoopklaar maken van uw woning – Extra tips voor bezichtigingen of open huis

Tijdens het intakegesprek loopt u met de verkoopstyliste door de woning en wordt besproken welke ruimtes een restyling nodig hebben. Intussen wordt ook besproken welke werkzaamheden u eventueel zelf kunt uitvoeren. Dit zou bijvoorbeeld kunnen bestaan uit het opslaan van bepaalde meubels of het leegmaken van een boekenkast. In overleg wordt een budget besproken voor de aan te schaffen accessoires.

De styliste maakt dan een nieuwe afspraak voor de styling.

COMPLETE VERKOOPSTYLING | € 499

– Intakegesprek in de te verkopen woning – Re-styling van alle ruimtes + aanschaf accessoires – Professionele woningfotografie – Tips verkoopklaar maken van uw woning – Extra tips voor bezichtigingen of open huis.

Iedere ruimte van de te verkopen woning wordt onder handen genomen en zo optimaal mogelijk gestyled voor de verkoop. Na de styling wordt een professionele fotorapportage gemaakt van uw woning.

WONINGFOTOGRAFIE | € 125

Kopers oriënteren zich tegenwoordig via internet en niet meer direct bij een makelaar. De eerste indruk op internet is dus zeer belangrijk. Daarom zijn goede foto’s onmisbaar bij de verkoop van uw woning.

Nadat uw woning of enkele vertrekken door ons zijn gerestyled, kunt u hiervan professionele foto’s laten maken voor presentatie op bijvoorbeeld internet en bij de makelaar. U krijgt de foto’s van de gerestylde vertrekken aangeleverd op cd-rom. Natuurlijk is het ook mogelijk om zonder restyling de foto’s te laten maken door Color 'n Style.


20 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

©2018 BY COLOR 'N STYLE