Zoeken
  • Cindy Bulthuis - www.colornstyle.nl

Interieurtrends


Interieurtrend: duurzaamheid

Duurzaamheid is hot. We kunnen er niet meer om heen of het is daar. En natuurlijk is het ook op het gebied van interieur een grote trend. Anne 2019 is het een must om een ontwerp duurzaam te maken. Verwacht daarom veel designs die gemaakt zijn van gerecyclede en natuurlijke materialen.

Ikea laat ook met haar nieuwe collectie – voorjaar 2019 – zien dat ze wel kaas van de duurzame wereld hebben gegeten. De artikelen in de collectie zijn gemaakt van natuurlijke materialen, zoals rotan, linnen en jute. Het milieuvriendelijke design combineren ze natuurlijk met stijl.

Interieurtrend: Scandanivisch 2.0

De Scandinaviers waren de koning in de interieur wereld met hun witte, minimalistische stijl. Maar ook zij vinden het tijd worden voor iets nieuws. Denk aan: gestroomlijnde meubels in combinatie met dynamische kleurtinten. Veel tertiaire- en aardetinten verwerkt in een prachtige kleurenmix is wat je kunt verwachten.

Een gewaagde dosis kleur toevoegen in je huis is ineens niet zo spannend meer. Tijd voor iets nieuws!

Interieurtrend: kleur

Ieder jaar zijn er wel een paar kleuren die de hoofdrol spelen. De kleur van het moment kan per seizoen verschillen. De kleuren die we zien in 2019: geel, oranje en aardetinten zoals terracotta. We love it!

Interieurtrend: Think outside the box

Het is tijd om het traditionele eens even onder de loep te nemen en na te denken of het niet tijd is om het te veranderen. Van een bank is bekend hoe deze zou moeten voelen en eruit moet zien. Maar steeds meer ontwerpers gaan hier een leuke twist aan geven. Het draait bij deze trend allemaal om buiten de hokjes te denken en en de klassieke meubels in een nieuw jasje te steken.

Metallic

Chroom wordt het nieuwe koper. Hoewel we houden van warm, blijft een frisse afwerking toch ook een favoriet onder de designers. Combinaties die je kunt verwachten: diep rood of zachte paars, met een smokey-grijze ondertoon.

Cosmopolitan


5 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

©2018 BY COLOR 'N STYLE