Zoeken
  • Color 'n Style

Trendforecasting 2019


Elk jaar weer opnieuw rond speuren wat het nieuwe kleurenpallet van de experts van Pantone gaat worden

Zij voorspellen welke trends we in de toekomst mogen verwachten. Trendforecasting noemen we dat. En daar zijn we dol op!

Er zijn twee paletten uit de serie, ‘Cravings’ en ‘Classico’, die we alvast met jullie kunnen delen. Deze twee paletten zijn speciaal samengesteld voor huis en interieurdesign. Voor ons gevoel gaan we met deze twee stijlen weer terug in de tijd. Het lijkt wel wat retro!

Cravings

Yes! Een combinatie van flamingo roze, pittig rood en een tint zo groen als gras. Dit verleidelijke palet zien we wel in ons interieur terugkomen. Voor mensen die zeker iets durven en niet bang zijn voor iets gewaagds. En waarom de naam ‘Cravings’? Omdat de kleuren de experts van Pantone doen denken aan ‘fetish foods’.

Bron roomed

Classico

De kleuren van Classico zijn tijdloos. We zien elegante kleuren (goud, burgundy rood, teal) die zowel basic als ontzettend stijlvol kunnen zijn. Wij vinden de frisse abrikooskleurige tint een erg leuke toevoeging aan dit palet.

Bron Roomed


19 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

©2018 BY COLOR 'N STYLE