Zoeken
  • Cindy Bulthuis

KLEUR VS INTERIEUR


Een kleuradvies voegt meteen iets toe aan uw interieur.

Veel mensen onderschatten de kracht van kleur in een interieur. Bij de juiste keuze van kleur in uw woning die past bij u als bewoner en bij de sfeer van uw woning maakt kleur het verschil tussen een exclusieve uitstraling of een net-niet-effect.

Hoe bereikt u de juiste kleur in uw interieur

De kleur in uw interieur wordt beïnvloedt door het juiste palet aan verfkleuren, behangkeuze, stoffering zoals gordijnen, daglicht, verlichting, meubelstoffering en woonaccessoires.

Color 'n Style geeft uw interieur de juiste kleur met een totaal interieuradvies door te kiezen voor de juiste afstemming tussen deze kleur invloeden en daarin de juiste keuzes te maken die niet alleen bij uw woonomgeving maar ook bij u passen.

Ook kunt u ons vragen een concreet kleur advies samen te stellen voor het verfpalet, de meubelstoffering, de gordijnen of kleurenplan voor behang.

Color 'n Style kleuradvies werkt graag voor opdrachtgevers die hechten aan kleur en kwaliteit in hun interieur en daar aandacht aan willen besteden. Wij stemmen samen met u tijdens de eerste kennismaking af wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Na de kennismaking volgt de uitwerking van het plan voor uw interieur. Dit kan een concreet advies voor verfkleuren zijn, tot aan een totaal kleur- en interieuradvies waarin ook de meubels, het behang of de stoffering als gordijnen wordt meegenomen.

Vooraf stemmen we met elkaar met welk budget er gewerkt kan worden.

Kleuradvies voor uw woning

Color 'n Style werkt voor particulieren die willen investeren in woongenot. In onze samenwerking staan uw woonwensen en uw woning centraal. Color 'n Style zal een interieur- en kleurplan bedenken en uitwerken dat gericht is op een interieur dat bij u past en dat Color 'n Style materialen combineert met uw stijl. Kleuradvies hoeft niet alleen advies in de juiste kleur verf in uw interieur te zijn, op deze pagina leest u waarom.

Online kleuradvies kan ook

U kunt bij Color 'n Style ook online kleuradvies krijgen.

Soms kan het juist handig zijn om via internet een kleuradvies te krijgen. .

Kleuradvies in uw bedrijf

We werken ook voor bedrijven. De focus van een interieur- of kleuradvies voor bedrijven ligt op het laten aansluiten van het gewenste imago bij de identiteit van de onderneming en haar medewerkers. We werken hiervoor een interieur concept uit, daarna worden er keuzes gemaakt over de verdere uitvoering. We werken graag met bedrijven die zelf inzien dat een goed doordachte inrichting van het interieur daadwerkelijk bijdraagt aan het plezier in werken bij en zaken doen met het bedrijf. Sfeer, uitstraling, kwaliteit en efficiency zijn het fundament hiervoor.

info@colornstyle.nl

www.colornstyle.nl


7 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

©2018 BY COLOR 'N STYLE