Zoeken
  • Cindy Bulthuis - www.colornstyle.nl

Wat zien we in de woonwinkels


Zomaar een greep uit de woonwinkels, wat zien we in april/mei 2018?

Om te beginnen gelukkig weer:

Groen, groener, groenst


Planten zijn niet meer weg te denken uit ons interieur en mogen natuurlijk blijven.

Ben ik persoonlijk erg blij mee:)

Zacht, aaibaar Dat is fluweel in een notendop. De trend is er nu al in 
bescheiden vorm, maar in het nieuwe woonjaar kun je er echt niet meer omheen.

Lijnenspel Een strak grafisch lijnenspel, op de muur in een knaltint met subtiel verloop, of op een glazen vaas. Het lijnenspel vormt dan een mooi contrast met een fleurig veldboeket. Van ver Wat je van ver haalt is goed én de trend. Denk aan kussens gemaakt van kelims of met Afrikaans motief. Het kleurenpalet van deze trend ligt dicht bij de kleuren van de aarde. Rotan blijft
..Hallo retro!

Van lampen tot stoelen en bijzettafeltjes, rotan zorgt voor een sixties-sfeertje in je interieur. Ook perfect om een zomerse sfeer te creëren.

Nieuwe luxe Natuursteen, marmer en goud geven een gevoel van luxe. De combinatie van deze materialen met zachte stoffen en glanzende details geven je interieur een toefje glamour.

Goudkoorts Koper verdwijnt steeds meer naar de achtergrond en maakt plaats voor goud. En laat dat nou net prima aansluiten bij de nieuwe luxe. Goud in de pootjes van meubels, als servies of als lamp. Mooi met zachtroze en okergeel. Abstracte bloemprints Flowerpower op de muur voor een spectaculair effect. Nieuwe pastellen Pastel ken je wel, maar dit is nieuw. Deze tinten zijn nét even anders dan je gewend bent: dieper van kleur. Voor een vrolijke touch in de woonkamer. Natuurlijk en klassiek, zwart! Qua materialen kun je aan de slag met messing, brons, marmer en zwart staal. Deze zijn helemaal hip als woontrend 2018. Nu denk je misschien ‘zwart’… Maar juist voor accessoires en accenten in je interieur, is deze kleur nog steeds helemaal in!

Color 'n Style

Interieur of inrichtingsadvies?


24 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

©2018 BY COLOR 'N STYLE