Zoeken
  • Cindy Bulthuis

STAAL VS HOUT


Industrieel wonen is dé trend van het moment! In de meubels, lampen en vloeren zien we steeds vaker de industriële stijl terugkomen.

Waar je voorheen eventjes moest sparen voor een stalen deur met de kenmerkende industriële look, heeft Austria een mooi en betaalbaar alternatief met de Nero Legno serie: houten binnendeuren met een stalen look. Deze zwarte binnendeuren zijn met glas en van hout. Mooi in elk huis!

Ook al gespot de Skantrae Slimseries nog eens 11 lijkt op staal houten deuren voor elk vertrek!

De designdeuren zijn leverbaar in vele stompe standaardmaten, vlakverdelingen en roedebreedtes. Deze deuren zijn geschikt voor stompe kozijnen, maar kunnen ook perfect als schuifdeur worden ingezet. Hiervoor heeft Skantrae een speciale collectie van moderne grepen en kommen ontwikkeld. Bovendien heeft Skantrae geheel in minimalistische stijl een schuifdeur-ophangsysteem, om deze unieke deuren optimaal tot zijn recht te laten komen!


12 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

©2018 BY COLOR 'N STYLE