Interieuradvies

Een huis die voelt als thuis, niks is fijner dan dat!

Daarom biedt Color 'n Style de dienst interieuradvies om dit werkelijkheid te maken.

Ieder aspect van het interieur verdient evenveel aandacht. Of het nu gaat om de kleur van de wanden in de slaapkamer of de verlichting in de woonkamer. Elk accessoire en elk meubelstuk draagt bij aan de sfeer die in een ruimte wordt gecreëerd. Van meubels tot kastenwanden of uw keuken of badkamer.

Bij Color 'n Style kun je terecht voor een totaal interieuradvies waarin rekening wordt gehouden met ieder detail.

Het interieuradvies die ik vervolgens teken laat in grote lijnen zien hoe jouw woning eruit kan komen te zien. Bij het maken van het ontwerp houd ik rekening met de uitstraling, maar ook met de praktische kant van de inrichting.

Color 'n Style interieuradvies zorgt ervoor dat jouw woning een fijne plek wordt om te vertoeven. Met oog voor detail en gevoel voor combinaties van kleuren en materialen geef ik jouw interieur een upgrade. Jouw woning weer als nieuw!

Wij bieden verschillende interieuradvies pakketten aan. 

Soms is het moeilijk om je een interieur voor te stellen op basis van een plattegrond. Color 'n Style biedt daarom ook naast de pakketten een mogelijkheid om visualisaties in 3D te tekenen. Dan komen zelfs de kleinste details van jouw interieur tot leven.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken omtrent interieuradvies. Ik kom graag bij je langs om kennis te maken.

VERKOOPSTYLING

U bent klaar om uw woning te verkopen! Maar is uw woning ook verkoopklaar?

De concurrentie en het aanbod op de woningmarkt is groot en huizen staan steeds korter in de verkoop. U als verkoper wilt uw woning het liefst zo snel mogelijk tegen een zo hoog mogelijke prijs verkopen. Verkoopstyling werkt!!

Uw woning wordt optimaal gepresenteerd voor een breed publiek.

 

De verkoopstyliste van Color 'n Style heeft een objectieve kijk op uw woning. We schrijven geen dure adviesrapporten, maar gaan direct aan de slag om de woning verkoopklaar te maken. Het streven is om met beperkte middelen en kosten de woning in minder dan één dag te restylen.

Om uw woning verkoopklaar te maken heeft Color 'n Style diverse pakketten voor u samengesteld.

©2018 BY COLOR 'N STYLE